Nog geen reacties

Sabbatical Tenzin Wangyal Rinpoche

Deze week heeft onze leraar, Tenzin Wangyal Rinpoche, aangekondigd dat hij in 2021 een sabbatical jaar gaat houden. Dat betekent dat hij in 2021 geen onderricht zal geven. Daarop zijn twee uitzonderingen - de zomer retraites in Serenity Ridge in Virginia en in Chamma Ling in Polen. Ook zal hij geen online onderricht geven.

Rinpoche spoort ons als studenten aan om ons eigen leven grondig te onderzoeken. Met dit sabbatical jaar laat hij zien hoe hij daar zelf vorm aangeeft. In de open brief die hij aan de wereldwijde sangha heeft gestuurd via de nieuwsbrief Voice of Clear Light geeft Rinpoche aan dat hij dit jaar wil gebruiken om meer tijd door te brengen met zijn familie en ruimte te maken voor een persoonlijke retraite.

In 2022 pakt Tenzin Wangyal Rinpoche zijn schema weer op.

Als je Tenzin Wangyal Rinpoche nog wil ontmoeten, kan je hier nalezen waar hij in het komende jaar onderricht geeft.
We zijn natuurlijk heel blij dat we Rinpoche ook nog in Nederland kunnen ontvangen op het seminar in mei.

Reacties zijn gesloten.