Seminar met Tenzin Wangyal Rinpoche

Event details

  • vrijdag | 17 september 2021 to zondag | 19 september 2021
  • 20:00 - 17:00
  • Posthoornkerk, Haarlemmerstraat 124, Amsterdam

Tenzin Wangyal Rinpoche is een leraar die de Bön boeddhistische traditie uit Tibet op een heldere en warme manier toegankelijk maakt voor een westers publiek. Elk jaar komt hij één keer per jaar naar Nederland om onderricht te geven.

Rinpoche zal deze keer onderricht geven over Spontane Creativiteit. De Engelse versie van dit boek is een paar jaar geleden uitgekomen. Maar nu is er ook een vertaling in het Nederlands. In het boek biedt Rinpoche toegankelijke methoden die ons helpen bij het tot uitdrukking brengen van onze natuurlijke positieve kwaliteiten.
We zijn erg blij dat Rinpoche hier onderricht over wil geven in het seminar. Dit onderricht kan ons helpen om onze aandacht te richten op de creatieve bron in ons. We kunnen leren om minder aandacht te besteden aan de schuldigen buiten onszelf van onze pijn, twijfel en angst. Hierdoor vinden we ruimte en openheid, waardoor onze kwaliteiten spontaan tot bloei kunnen komen en onze verbinding met alles om ons heen op een positieve manier vorm kan krijgen.

Het seminar is open voor iedereen die wil leren leven vanuit openheid en helderheid.

Lezing: vrijdagavond 17 september van 20.00 – 21.30 uur
Lessen: zaterdag 18 september en zondag  19 september van 10.00 – 17.00 uur

Locatie:  Posthoornkerk, Amsterdam

Tenzin Wangyal Rinpoche spreekt in het Engels.
Het onderricht wordt in het Nederlands vertaald.

Aanmelden kan met het formulier hiernaast.

Registreer je hier

Via het formulier hier onder kan je je aanmelden voor het seminar. De plaatsen in de kerk zijn beperkt. Je kan ook online meedoen; het seminar is dan te volgen via zoom.

Je ontvangt een bevestiging via het email adres dat je opgeeft. Als je naar de kerk komt, liggen daar je persoonlijke kaartjes klaar. Als je online meedoet, krijg je een week van tevoren je inlog informatie.

Mensen die het hele seminar volgen, hebben voorrang om ook de lezing bij te wonen. Als je je opgeeft voor het hele seminar, willen we graag weten of je ook naar de lezing komt; zo niet, dan stellen we die plekken graag aan anderen ter beschikking







Hele seminar LIVE (inclusief lezing)
€ 160,00
Hele seminar ONLINE (inclusief lezing)
€ 80,00
ALLEEN lezing vrijdagavond
€ 15,00






Totaal

Er zijn voorwaarden van toepassing.
Als de financiën een obstakel zijn voor je deelname, kan je een email sturen naar seminar@ligmincha.nl, waarin je je situatie uitlegt en kunnen we kijken of korting mogelijk is.