Als je het onderricht van Tenzin Wangyal Rinpoche in de praktijk brengt, kom je er na een tijdje achter hoeveel het oplevert en welke boeiende ontwikkeling er voor iedereen mogelijk is. Het kan zijn dat je dit anderen ook gunt.
Eén van de manieren om dit te doen is door mee te helpen.
Dat kan op veel manieren. Bijvoorbeeld:

Activiteiten organiseren

Retraites zijn een prachtige manier om samen de beoefening te verdiepen. Bij het organiseren daarvan komt best wel wat kijken. Zorgen voor een accomodatie, de registratie van deelnemers, afspraken maken met een leraar, PR, programma opstellen etc.
Vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor (een deel van) een activiteit? Dan komen we graag met je in contact.

Meewerken

Ook tijdens een activiteit is er van alles te doen. Het inrichten van de ruimte; mensen welkom heten; opbouwen en afbreken. Een seminar of een retraite maak je met elkaar. En door wat samen te doen leer je elkaar ook kennen.

PR: Achter de schermen

Door het jaar heen is er ook altijd wat te doen van achter een scherm. Er is zoveel te vertellen en te delen. Als jij iemand bent die dat op een leuke en betrokken manier kan, heten we je van harte welkom.

Host

Lijkt het je leuk om met een groepje mensen bij jou thuis naar de videos van Tenzin Wangyal Rinpoche te kijken en samen te oefenen? Dan kan je via Ligmincha Learning een gratis 'host training' volgen.

Meditatie begeleider

Als je al langer bekend bent met het onderricht van Tenzin Wangyal Rinpoche en je je geroepen voelt om anderen te ondersteunen in hun beoefening, bestaat de mogelijkheid om een opleiding te volgen om meditatie begeleider te worden. Deze training duurt een tijd en vraagt grote mate van betrokkenheid.