Voorbereidingsdag seminar 2024

Event details

  • zondag | 28 januari 2024
  • 12:00 - 17:00
  • Yoga Centrum Rivierenwijk Rijnlaan 167, 3522 BJ Utrecht

28 januari 2024: Samen het seminar voorbereiden

Bij de organisatie en het regelen van het seminar komt best wel wat kijken. Gelukkig doen we dat samen. Het is leuk om samen te werken en elkaar ook daarin te ontmoeten. Rinpoche heeft meer dan eens aangegeven dat hij de sfeer bij het seminar in Nederland waardeert (bijvoorbeeld in het voorwoord van het boek over de A-tri).

Op 28 januari gaan we de voorbereidingen een soort van officieel beginnen. We komen dan bij elkaar in het Yoga Centrum aan de Rijnlaan in Utrecht.
En je bent van harte welkom!

Je hoeft geen ervaring te hebben. Je hoeft ook niet te twijfelen of je wat bij te dragen hebt. Je hoeft ook niet x jaren het onderricht te volgen. Je bent gewoon welkom.

Laat even weten of je komt door een mailtje te sturen naar seminar@ligmincha.nl

De bedoeling van die middag is het verdelen van taken, bespreken van nieuwe ideeën en samen te oefenen. Tenzin Wangyal Rinpoche heeft toegezegd dat hij op 28 januari even online bij ons zal zijn.

Rinpoche komt in het weekend van 31 mei tot en met 2 juni naar Nederland. Het seminar zal plaats hebben in Weesp – een nieuwe plek. Rinpoche gaat dan verder met het onderricht over de Zes Lampen.

28 januari, 12.00 – 17.00 uur
Yoga Centrum Rivierenwijk
Rijnlaan 167, 3522 BJ Utrecht
Kosten: geen.
Aanmelden: mail naar seminar@ligmincha.nl