The 3 Doors: pre-Academy, 22 – 26 maart 2023, Budapest

Event details

  • woensdag | 22 maart 2023 to zondag | 26 maart 2023
  • 18:00 - 13:00
  • Retraite Centrum "Three Treasures Valley",bij Budapest, Hongarije

The 3 Doors Logo

De inschrijving voor de pre-academie van “The 3 Doors” in maart 2023 is geopend. Het programma is getiteld ‘Finding Peace in Turbulent Times: Embodying the Wisdom of the 3 Doors’.

De retraite vindt plaats van 22 – 26 maart in Budapest, Hongarije

We leven in een tijd van grote onzekerheid en wereldwijde crisis. Hoe kunnen we vrede vinden te midden van deze uitdagingen? Gebaseerd op oude Tibetaanse leringen, begeleiden de 3 Doors-oefeningen je om naar binnen te keren en je ware aard te ontdekken als de ultieme toevluchtsoord en ondersteuning voor je dagelijkse leven.

Neem deel aan deze retraite om innerlijke rust, stilte en ruimtelijkheid te ervaren als de deuren naar je ware essentie. Je leert eenvoudige oefeningen om adem, geluid en energiebanen in je lichaam te gebruiken om blokkades los te maken en los te laten, waardoor er een onveranderlijk, onophoudelijk, onwankelbaar vertrouwen en vrede ontstaat in het berijden van de golven van deze turbulente tijden.

Deze retraite is bedoeld voor degenen die nieuw zijn bij “The 3 Doors” en dient als een gelegenheid om de docenten te ontmoeten voor de aanstaande EU Academy die in september 2023 van start gaat. De retraite is ook zinvol voor  langdurige beoefenaars die hun beoefening willen verdiepen.

Het onderwijs zal in het Engels worden gegeven.

Informatie en opgave