Retraite: De krachtige schoonheid van je ware zelf ontdekken.

Event details

  • vrijdag | 22 maart 2024 to dinsdag | 26 maart 2024
  • 10:00 - 18:00
  • Centre Komyo Chemin du Beau-Vallon 23 5170 Profondeville en online via Zoom

Een retraite met Raven Lee, Nicolas Gounaropoulos, Walter Hofmann en Tonny Maas

22 – 26 maart 2024

Persoonlijk in de buurt van Brussel en online via Zoom

We leven in een tijd van grote onzekerheid en verandering. Er is geen uiterlijk toevlucht in deze turbulente tijden. Gebaseerd op oude Tibetaanse leringen, helpt de wijsheid van de 3 Deuren je om naar binnen te keren en te ontwaken in je ware aard als de ultieme toevlucht en ondersteuning bij  het omgaan met de dagelijkse eisen van ons leven.

Vergezel ons in deze persoonlijke en online retraite en ervaar innerlijke rust, stilte en ruimte als de deuren naar je ware essentie. Je leert eenvoudige oefeningen in het gebruiken van adem, geluid en energiebanen in je lichaam om blokkades los te maken en op te ruimen, wat de weg bereidt tot onveranderlijk, onophoudelijk, onbegoocheld vertrouwen in het bevaren van de golven van onze menselijke reis.

Deze retraite is bedoeld voor mensen die nieuw zijn bij  de “3 Doors”, ter voorbereiding op de EU3 Academy en dient als een gelegenheid om de docenten van het 2½-jarige programma te ontmoeten. Het zal ook langdurige beoefenaars ten goede komen die hun beoefening willen verdiepen.

Het onderwijs zal in het Engels worden gegeven. Daarom wordt een zekere mate van vloeiende beheersing aangeraden. Er zullen echter ondersteunende diensten zijn voor sprekers van het Duits, Frans en Nederlands.

LEES MEER EN REGISTREER