Online Sherap Chamma Seminar met Marcy Vaughn

Event details

  • vrijdag | 11 maart 2022 to zondag | 13 maart 2022
  • 20:00
  • Online

Van 11 tot 13 maart 2022 is er online een Sherap Chamma retraite.
Door alle onzekerheden en corona maatregelen in deze tijd, hebben we besloten om de jaarlijkse retraite in de Pauenhof niet door te laten gaan. Maar we willen wel graag de verbinding met elkaar en Marcy Vaughn - zo goed als dat gaat - ondersteunen en continuïteit geven.

Voor deze retraite zijn daarom maar 40 plekken beschikbaar. Op die manier behouden we iets van de intimiteit van de retraite op de Pauenhof.

Je kan je opgeven via het formulier onderaan deze pagina.

De retraite begint op vrijdag 11 maart om 19:30.
De retraite eindigt zondag 13 maart om 18:30

 

Sherap Chamma: Moeder van Wijsheid en Liefde

In veel culturen wordt de oorspronkelijke vrouwelijke energie gezien als de oorsprong van het bestaan en de bron van alle positieve kwaliteiten. Als zodanig is Sherap Chamma, de moeder van wijsheid en liefde, de bron van wijsheid. Haar medicijn is liefde en mededogen. Het onderricht van Sherap Chamma bevat één van de belangrijkste tantrische cycli van de oude bön-traditie. In deze retraite leren de deelnemers een mooie en eenvoudige door Tenzin Wangyal Rinpoche samengestelde meditatie. In de beoefening verbinden we ons met de heilige vrouwelijke kwaliteiten in haar vredige vorm. Met ondersteuning van de groep creëren we een sfeer waarin het mogelijk is om op een diep niveau de fysieke, energetische en spirituele dimensies van ons leven te helen. Met behulp van visualisaties, het geluid van de mantra, en diepe contemplatie, maken we een persoonlijke verbinding met de universele moeder Sherap Chamma. Deze verbinding leidt ons naar onze oorspronkelijke wijsheid vanwaaruit liefde en mededogen als vanzelf oprijzen.

Over Marcy Vaughn

Marcy Vaughn beoefent meer dan 40 jaar Tibetaans boeddhisme en is een senior student van Tenzin Wangyal Rinpoche. Ze is afgestudeerd in de eerste lichting van het master programma in contemplatieve psychotherapie van de Naropa Universiteit. Op dit moment werkt ze als zelfstandig therapeut in Pennsylvania in de Verenigde Staten. Marcy geeft meditatie lessen en leidt retraites en onderzoekt daarbij de rol van verbeelding en klank in het helingsproces. Ze redigeerde de boeken Tibetan Sound Healing, Awakening the Sacred Body en Awakening the Luminous Mind van Tenzin Wangyal Rinpoche. Ze geeft les bij de 3 Doors Academy, die ze ook heeft helpen opzetten - een twee en half jaar duren programma dat contemplatieve beoefening combineert met het dagelijks leven voor persoonlijke en sociale transformatie.

Contact/info: sherapchamma@ligmincha.nlSherap Chamma Online 2022
€ 95,00
Totaal


Als de kosten een obstakel voor je zijn om mee te doen, kan je contact met ons opnemen: sherapchamma@ligmincha.nl