Nog geen reacties

Samen werken aan de toekomst van Ligmincha International

In 1992 heeft Rinpoche Ligmincha opgericht om het Bön onderricht te bewaren en te delen. Centraal in dit onderricht is het realiseren van onze inherente openheid door het ontwikkelen van compassie en wijsheid. Door onze beoefening zijn we in staat om anderen te ondersteunen en hun welzijn te bevorderen.

Ligmincha heeft zich ontwikkeld in een divers netwerk van beoefenaars. Om te zorgen dat deze toegewijde gemeenschap kan blijven bestaan, is het nodig dat we nieuwe manieren van samenwerken ontdekken, waarin iedereen de mogelijkheid heeft om gehoord te worden en mee te doen. Het internationale bestuur is de afgelopen jaren bezig geweest met het ontwikkelen van een visie op hoe het werk van Rinpoche in de komende jaren kan worden voortgezet.

Op 16 mei, om 17.00 uur Nederlandse tijd, is er een online bijeenkomst waar iedereen voor is uitgenodigd.

Rinpoche zal een oefening begeleiden die is gericht op gemeenschap en dienstbaarheid als pad naar zelf verwezenlijking. Daarna zal hij reflecteren op de geschiedenis van Ligmincha tot nu toe. Dan volgt een presentatie van de plannen voor de toekomst.

Je kan je hier aanmelden  voor deze bijeenkomst. Als je je hebt aangemeld, ontvang je een bevestigingsmail, met informatie hoe je mee kan doen. Voor de bijeenkomst wordt Zoom gebruikt.

Heb je zelf ideeën? Of zou je graag een bijdrage willen leveren? Dan horen we dat graag!
Je kan ons bereiken via info@ligmincha.nl.

Reacties zijn gesloten.