Yeshe Walmö Healing Practice online

Event details

  • zaterdag | 3 oktober 2020 to zondag | 4 oktober 2020
  • 08:00 - 17:45
  • via Zoom
De Yungdrung Ten Gye Dü De – Hongaarse Bönpo-gemeenschap laat weten dat Khenchen Tenpa Yungdrung Rinpoche heeft ingestemd met hun verzoek om het onderricht dat hij elk jaar in de herfst in Boedapest geeft, dit keer online te geven. Het onderwerp was vorig jaar al gekozen: Yeshe Walmo healing practice, actueler dan ooit. Het onderricht zal plaatsvinden op 3-4 oktober via een Zoom-webinar.

Het schema van het weekend is gepland in overeenstemming met de dagelijkse routine van Rinpoche in Kathmandu en rekening houdend met de behoeften van de internationale gemeenschap. Naast het lesgeven is Rinpoche van plan om in de loop van het weekend samen te oefenen.

Zaterdag en  zondag
Schema (GTM + 2):
8:00-9:30: Sangchö en meditatie (geleid door de lama’s van Shenten)
15:30-16:30: Onderricht
16:30-15:45: Pauze
16:45-17:45: Onderricht

Zaterdag- en zondagavond 18:00-19:00 nodigen  we iedereen uit om deel te nemen aan de training onder leiding van Khenpo Gelek Rinpoche, genaamd Daily Gelek.

De tekst van de vertaling zal zowel in het Hongaars als in het Engels worden gegeven aan de bezoekers van het webinar, maar we vragen om deze tekst niet online of offline te delen.
De vergoeding voor de retraite is 10 euro per dag, wat kan worden betaald via een PayPal-betaling via de online betaaldiensten van Zoom. We zijn ons er terdege van bewust dat sommigen niet in een financiële positie verkeren om een ​​dergelijke vergoeding te kunnen betalen, maar wel oprecht willen deelnemen aan de beoefeningen en het onderricht van Rinpoche. Mocht u zich in deze situatie bevinden, neem dan contact op via e-mail: jungdrungtengyedude@gmail.com
Voor registratie klik hier:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ScJSUiZ9SfS0J_WGZg9DsQ?fbclid=IwAR14hFIDmLzuKTYIG4mvWlGiYUNJQZJX3oAxypxGxjDmNfvkvETL6y9nCyg
Als u een persoonlijke donatie voor Rinpoche wilt doen, kunt u een PayPal-betaling uitvoeren op de Paypal-account van onze community:

https://www.paypal.com/donate/?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=KYM2ZADYC483N&source=url&fbclid=IwAR2-wj0SBCMN8FzAeBWFQeX5O107xdULLIocjjD7BUFfgpxKvwNIzhBXKdI

YESHE WALMÖ-GENEZINGS-BEOEFENING

Deze korte healing-beoefening is recentelijk populairder geworden onder de Bönpo-beoefenaars.
De beoefening staat bekend als Yeshe Walmo of Sipé Gyalmo genezingsbeoefening en is afkomstig van „De essentiële instructies van de geheime praktijken van Sipé Gyalmo” en is niet opgenomen in de canonieke bonpo-teksten. Dit is een moderne terma-tekst die in de vorige eeuw werd opgeschreven door  abbott Nangshing Gyalwa Wangden van het klooster van Nangshing in Amdo. Sipé Gyalmo verscheen aan hem in een visioen en droeg deze praktijk aan hem over. Om de onbekende ziekten en onvoorziene obstakels van onze moderne tijd tegen te gaan, is er behoefte aan een beoefening die hetzelfde  probleem aanpakt. Vier generaties later ontving Yongdzin Lopon Tenzin Namdak Rinpoche deze beoefening van yogi Kalzang Dragpa in Noord-Tibet.
Machog Sipé Gyalmo, The Excellent Mother, Queen of Existence is een van de belangrijkste beschermers in de yungdrung bön-traditie. Van de drie meest opgeroepen beschermers van de zogenaamde ma dü tsen, is zij de ma, en de leider van de beschermers. De belangrijkste manifestatie van Sipé Gyalmo is Yeshe Walmö. Ze zal verschijnen in haar vorm en in het bijzonder in haar helende aspect tijdens onze beoefening.

BELANGRIJKE GEGEVENS
U kunt zich registreren door op de volgende link te klikken:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_ScJSUiZ9SfS0J_WGZg9DsQ?fbclid=IwAR14hFIDmLzuKTYIG4mvWlGiYUNJQZJX3oAxypxGxjDmNfvkvETL6y9nCyg
Omdat dit een betaald Zoom-webinar is, moeten alle webinarbezoekers een individueel account hebben en voorafgaand aan het webinar moeten ze inloggen op het webinar!
Geef bij de registratie hetzelfde e-mailadres op als het adres dat voor uw Zoom-account is gebruikt.