The Body of Light – Online retraite

Event details

  • dinsdag | 11 augustus 2020 to zondag | 16 augustus 2020
  • 15:30 - 22:15
  • via Zoom

Van 11 tot 16 augustus geeft Tenzin Wangyal Rinpoche op uitnodiging van Ligmincha Polen een online retraite met als onderwerp “The Body of Light”, transformatie door ruimte, licht en energie

Ieder van ons heeft de mogelijkheid om opener, bewuster en creatiever te worden en onszelf te ervaren zoals we werkelijk zijn.

Tijdens deze retraite zal Tenzin Wangyal Rinpoche oefeningen leren die ons begeleiden naar deze essentiële staat van pure ruimte en bewustzijn, het lichaam van licht. Deze oefeningen leiden ons door de lagen van onze pijnidentiteiten zoals ze zich manifesteren binnen elk van de vijf aspecten van spirituele en persoonlijke ontwikkeling: lichaam, spraak, geest, positieve eigenschappen en spontane creativiteit. Als we eerst de grove en dan de subtielere blokkades loslaten, ontdekken we het lichaam van licht dat toegankelijk wordt als deze blokkades verdwijnen.

Rinpoche zal de nadruk leggen op zelfreflectie en praktijken van de tantrische en dzogchenleer van de Bön-traditie. Er zijn geen voorwaarden nodig om dit onderricht bij te wonen. Iedereen is welkom.

Onderricht in het Engels, met vertaling in verschillende talen.
Meer informatie en opgave:
http://www.ligmincha.pl/en/events-and-seminars/2020/11-16-august-body-of-light-online-retreat.html