Online Zomerretraite: Tummo deel 3 en onderricht door Zijne Heiligheid

Event details

  • zaterdag | 24 juni 2023 to zaterdag | 8 juli 2023
  • 12:30 - 23:59
  • Sernity Ridge en online via Zoom

Zomerretraite met Tenzin Wangyal Rinpoche en geëerde gast Zijne Heiligheid de 34ste Menri Trizin

In Serenity Ridge en online via zoom

Week 1: 24 juni – 1 juli 2023
Week 2: 2 juli – 8 juli 2023

De jaarlijkse Zomerretraite wordt dit jaar gegeven door Tenzin Wangyal Rinpoche en
Zijne Heiligheid de 34e Gyalwa Menri Trizin Rinpoche, Lungtok Dawa Dhargyal Rinpoche, spiritueel hoofd van de Bön-traditie.

Ligmincha is vereerd om Zijne Heiligheid terug te verwelkomen in Serenity Ridge. Hij was daar voor het laatst in Summer Retreat 2019 tijdens zijn wereldwijde tour nadat hij begin 2018 op de troon kwam . Hij zal de volle twee weken van de zomerretraite bij ons zijn. Je kunt een of beide weken van de retraite bijwonen, persoonlijk bij Serenity Ridge of online op Zoom.  Zijne Heiligheid en Rinpoche zullen elke dag apart lesgeven over verschillende onderwerpen.

Geshe Tenzin Wangyal Rinpoche zal Tummo, “Inner Fire of Realization”, Part 3, derde in een vierdelige serie, onderwijzen. Tummo verwijst naar innerlijke warmte en het onderricht erover is ontworpen om subtiele verduisteringen weg te branden en gelukzaligheid te cultiveren. Rinpoche zal lesgeven vanuit de tekst Ku Sum Rang Shar (Spontane opkomst van de drie kaya’s), geschreven door Shardza Tashi Gyaltsen Rinpoche, een Bön-meester die in 1934 het lichaam van het licht (regenbooglichaam) bereikte.

Zijne Heiligheid zal lesgeven over de “Vierentwintig Meesters”, en zal de mondelinge transmissies (lung) geven van de hoofdstukken uit de Bön Moeder Tantra over Droom Yoga, Elementen, Chod, Powa, Bardo en Slaap Yoga. Daarnaast zal Zijne Heiligheid ook de Sherap Chamma initiatie (wang) geven op zaterdag 1 juli.

Je kunt een of beide weken van de retraite bijwonen. Nieuwe studenten zijn welkom en de retraite staat open voor iedereen. Als je maar één week kunt meedoen, raadt Rinpoche degenen die nieuw zijn in dit onderricht aan om naar week één te komen.

 

Meer informatie en opgave