Online retraite: The Body of Light

Event details

  • zaterdag | 30 oktober 2021 to zondag | 31 oktober 2021
  • 17:30 - 23:15
  • online via zoom

Het Lichaam van Licht: Transformatie door ruimte, licht  en energie

met Tenzin Wangyal Rinpoche

In de Body of Light-oefeningen nodigt Tenzin Wangyal Rinpoche ons uit om onze pijnidentiteit te verlichten zoals deze zich manifesteert in ons lichaam, spraak, geest, kwaliteiten en actie. Het uiteindelijke doel van deze verlichting is de realisatie van het lichaam van licht, of regenbooglichaam. De focus in dit onderricht zal liggen op persoonlijke transformatie, het loslaten van de zwaarte die we op alle niveaus dragen omdat we onze ware aard niet herkennen. Hoe meer we elk van deze aspecten van ons wezen transformeren, hoe meer onze acties zich kunnen manifesteren vanuit de non-duale ruimte, vanuit die ruimte en dat bewustzijn.

In dit Body of Light-onderricht zal Rinpoche een 5-delige reeks van onderricht afsluiten die begon in Berkeley, Californië, door ons te begeleiden in het vijfde aspect, de acties die spontaan ontstaan ​​om onze aangeboren kwaliteiten tot uitdrukking te brengen.

Dit weekend legt de nadruk op zelfreflectie en op de dzogchen-leringen van de Bön-traditie. Er zijn geen voorwaarden nodig om deel te nemen. Iedereen is welkom.

Mede georganiseerd door Ligmincha Berkeley en Serenity Ridge Retreat Center.

30 oktober: 17.30 – 24.15
31 oktober: 16.30 – 23.15

Kijk hier voor informatie en opgave