Online Compassie Project: 20 oktober 2021 – 8 juni 2022

Event details

  • woensdag | 20 oktober 2021
  • 10:59 - 23:59
  • Online. Start 20 oktober

Online Compassie Project

Doe gedurende negen maanden mee met het Compassie project en ervaar  hoe de 3 Deuren meditatie oefeningen je algemene gevoel van welbevinden kunnen uitbreiden en jou in moeilijke tijden kunnen ondersteunen.

Leer de 3 deuren meditatie beoefening toe te passen in je dagelijkse leven om:
Stress te verminderen en je energie te verfrissen;
Gevoelens van overweldigd zijn en een burn-out te herkennen;
Moeilijke en pijnlijke relaties te verwerken;
Je met jezelf en anderen te verbinden vanuit een plek van aanwezigheid en compassie;
Spontane momenten van vreugde te herkennen en te waarderen.

Deze cursus wordt geleid door De Senior Leraren van The 3 Doors; Marcy Vaughn en Gabriel Rocco ( Amerika). De cursus wordt simultaan vertaald in o.a. het Nederlands. Daarnaast is er iedere maand een kleine groepsbijeenkomst voor Nederlandstaligen om te mediteren en ervaringen uit te wisselen.

De kleine groepsbijeenkomsten worden begeleid vanuit Mexico: Lourdes Hinojosa (Spaans), Paty Vigil (Spaans), Nederland: Tonny Maas (Nederlands) en Duitsland; Anja Benesch (Duits).

Informatie en Registratie zie: Compassie Project of www.the3doors.org.

Programma:
9 groepssessies,
1 retraite van een hele dag,
16 kleine groepsbijeenkomsten,
8 beoefeningssessies met de Community.

Kosten: Vroegboek-korting $ 1395 of $ 155 per maand tot en met 30 september 2021.

Gewone prijs $1485 of $ 165 per maand. Je kunt ervoor kiezen om het bedrag in een keer te betalen of maandelijks via een automatische overschrijving op het moment van registratie. Bij inschrijving is betaling van het totale bedrag verplicht.
Indien je in aanmerking wilt komen voor de vroegboek-korting, stuur dan vóór 1 oktober een mail naar info@tonnymaas.nl, zodat je de code hiervoor ontvangt.

 

Voor meer informatie over de Drie Deuren, kijk op: www.the3doors.org.


Marcy Vaughn is al meer dan veertig jaar beoefenaar van het Tibetaans Boeddhisme en is een senior student van Tenzin Wangyal Rinpoche. Zij is senior leraar bij The 3 Doors Academy en een geliefde leraar in heel America, Mexico en Europa voor Ligmincha Internationaal.

 

 

 

Gabriel Rocco heeft zijn master’s degree in Contemplatieve Psychotherapy aan de Naropa Universiteit behaald in 1982. Sinds 1992 studeert en beoefent hij onder leiding van Tenzin Wangyal Rinpoché .
Sinds twee decennia is Gabriel Rocco een senior leraar voor de 3 Deuren, Co-leider van het Academie Programma en het Compassie Project samen met zijn vrouw, Marcy Vaughn.

Alle begeleiders van de kleine groepen zijn oud-studenten van Tenzin Wangyal Rinpoché en zijn tevens sinds lange tijd verbonden met the3doors.

Dit is het zesde jaar dat het Compassie project wereldwijd ondersteuning biedt aan iedereen die gemotiveerd wordt door Compassie:  zoals professionals in de zorg, docenten, therapeuten, mantelzorgers, ouders etc.