Ngöndro Oefen Retraite via Zoom

Event details

  • zaterdag | 2 januari 2021 to woensdag | 6 januari 2021
  • 14:00 - 22:30
  • via zoom

Ngöndro Oefen Retraite via Zoom, 2-6 januari 2021

Met Geshe Yungdrung Gyatso en Marcy Vaughn

Tapihritsa 1Direct aansluitend aan de winterretraite kun je je beoefening van de ngöndro voortzetten gedurende maximaal vijf dagen met Geshe Yungdrung Gyatso, de resident lama van Ligmincha Polen en Marcy Vaughn, senior leraar. Dit is een geweldige kans om de voordelen van de beoefening en de ondersteuning van de sangha te ervaren, terwijl je je diepgaand bezighoudt met deze prachtige en essentiële fundamentele oefeningen van de Tibetaanse Bön-lijn.

Deelnemers kunnen elk gewenst aantal dagen bijwonen, van één tot vijf. Deze oefenretraite staat open voor alle studenten die de Yungdrung Bön ngöndro-lessen hebben ontvangen vóór 1 januari 2021 – hetzij in een retraite-setting of door de Ligmincha Learning online ngöndro-cursus te volgen. Deze oefenretraite vindt plaats via Zoom.

Tenzin Wangyal Rinpoche beveelt deze intensieve oefenretraite ten zeerste aan voor studenten die van plan zijn om de Experiential Transmission ngöndro-leringen te ontvangen tijdens de Winterretraite 2020, en voor degenen die deze leringen de afgelopen jaren hebben ontvangen.

Omdat dit een besloten retraite is, moet je ons de naam geven van de leraar van wie je de ngöndro hebt ontvangen en ook de datum (bij benadering is prima). Klik op de volgende link om je aan te melden voor deze oefenretraite. We sturen je de registratielink per e-mail wanneer we je aanvraag hebben ontvangen. Dien je aanvraag hier in!

Schema
Zaterdag 2 januari  – woensdag 6 januari 2021

14.00 – 15:30: Beoefening met Geshe Gyatso
16.00 – 17:15: Beoefening met Geshe Gyatso
19.30 – 21.00: Beoefening met Marcy Vaughn
21:30- 22:30: Beoefening met Marcy Vaughn

Meer info en registratie