Extra lessen in de zomervakantie in “Gom-Khang”

Event details

  • woensdag | 19 augustus 2020
  • 19:30 - 20:45
  • Gom-Khang Reigersblauw 15 2718 KM Zoetermeer

In deze bijzondere zomertijd biedt Ewalda ons de mogelijkheid tot het volgen van extra lessen in de boeddhistische Böntraditie volgens het onderricht van Tenzin Wangyal Rinpoche. Tijdens deze lessen zullen de vijf Tsa Lung-oefeningen centraal staan

Tsa Lung

De Tsa Lung oefeningen hebben hun oorsprong in de Tibetaanse adem- en bewegingsyoga en kunnen, indien juist beoefend, een krachtig middel tot transformatie zijn. In het Tibetaans betekent tsa ‘kanaal’ en lung betekent ‘vitale adem’ of ‘wind’. Door de aandacht van onze geest, de ademhaling en fysieke bewegingen samen te brengen proberen we bepaalde chakra’s, energiecentra in het lichaam te openen. Beoefening van de Tsa Lung bevordert het loslaten van fysieke, energetische en mentale obstakels. Daardoor ruimen we deze obstakels, die onze (herkenning van de) zuivere open ruimte van zijn verstoren en verduisteren, op.

Woensdag 19 augustus van 19:30 – 20:45 uur: voor hen die al bekend zijn met de beoefening.
Maandag 24 augustus van 19:30 – 20:45 uur: voor hen die nog niet zo bekend zijn met de beoefening.
Woensdag 2 september van 16:00 – 17:15 uur: een extra les in de middag.

In verband met de coronamaatregelen is een beperkt aantal plaatsen per les beschikbaar, dus wacht niet te lang met inschrijving. Er is  een mogelijkheid om online mee te oefenen.

Opgeven en of extra info: zuidholland@ligmincha.nl
Een vrijwillige bijdrage voor deze lessen wordt op prijs gesteld. De richtlijn is € 5,- per les. Het totaalbedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer  NL49 INGB 0754 8315 07 t.n.v. E.A.M. Buiting o.v.v.v. “extra les Ligmincha ZH”