Veranderingen in het bestuur

In september is het bestuur van Ligmincha Nederland veranderd. Anneke Dekkers heeft afscheid genomen van haar bestuurstaken. Ze is vanaf het begin bij Ligmincha betrokken en heeft verschillende rollen gehad. In het bestuur is ze penningmeester geweest, heeft daarnaast tot 2018 de rol van voorzitter vervuld. De afgelopen twee jaar was ze opnieuw penningmeester. We zijn heel dankbaar voor al het werk dat ze heeft gedaan. Door haar inzet, nauwkeurigheid en toewijding is Ligmincha nu een gezonde organisatie. En we zijn heel blij dat ze - nu zonder formele taak - nog steeds actief wil blijven. We willen graag op het seminar in 2021 Anneke officiëel bedanken.

 

Dankjewel Anneke!

René Ferregeau neemt haar penningmeester taken over. Mirjam van der Kleij is de secretaris en Wieger de Leur is voorzitter. Met zijn drieën zijn we een compact bestuur. We hebben zin om ervoor te zorgen dat Ligmincha Nederland kan blijven doen waar het voor bedoeld is - Bön en het onderricht van Tenzin Wangyal Rinpoche toegankelijk te maken voor mensen in Nederland en onze beoefening op een warme wijze te ondersteunen. Voor ons is het ook heel duidelijk dat we dit niet alleen kunnen. We zijn heel blij dat we deel zijn van een netwerk, samen met de begeleiders, de mensen die voor de PR zorgen en mensen die helpen met het organiseren van activiteiten.
Als je de waarde van het onderricht voelt en ook mee zou willen werken, dan ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen.

René

Mirjam

wieger

Wieger

Reacties zijn gesloten.