Zoetermeer

Kijk voor de meest actuele informatie ook op de Facebook-pagina van Ligmincha Zuid Holland

 

Huiskamerbijeenkomst 

Op de 1e donderdag van de maand van 19.45 tot 21.00 uur met de video's van Tenzin Wangyal Rinpoche. 

Informatie en aanmeldingDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Basiscursus 

Data: woensdag 20 september
Tijd: 19.45 tot 21.15 uur
Locatie: Gom-Khang, Reigersblauw 15, 2718 KM
Begeleiding: Ewalda Buiting  

De avond wordt begeleid door Ewalda Buiting, al jaren student van Tenzin Wangyal Rinpoche, één van de weinige leraren uit deze boeddhistische traditie in het Westen. Hij schreef verschillende boeken over deze meditaties en geeft regelmatig seminars in Nederland.

Opgeven via:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Met vermelding van Basis Zuidholland 

Deze lessen zijn ook zeer geschikt voor hen die al meer gemediteerd hebben, maar wat meer willen verdiepen in deze vorm van meditatie. Hieraan kunnen mensen deelnemen die al les bij Tenzin Wangyal Rinpoche hebben gevolgd en het weer willen oppakken.

Informatie en aan­meldingDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Oefengroep

De oefengroep komt iedere 3e donderdag van de maand bij elkaar, en start op 21 september

Tijd: 19.00 tot 21.30 uur

Kosten:135,-
Locatie
: Gom-Khang, Reigersblauw 15, 2718 KM , Zoetermeer  
Begeleiding: Ewalda Buiting, Kees Voorhoeve
Aanmelden/contactDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer je ook geïnteresseerd bent om aan deze oefengroep deel te nemen en je bent al naar de seminars geweest van deze of een andere Bön- Boeddhistische traditie, ben je van harte welkom. 

In alle andere gevallen alleen in overleg met Kees Voorhoeve en Ewalda Buiting, begeleiders van deze groep en leerlingen van Tenzin Wangyal Rinpoche.

 

06-med-zaal-2014 Ewalda lr