Laren

Kijk voor de meest actuele informatie ook op de Facebook-pagina van Ligmincha Noord Holland

 

Tibetaanse Meditatie Basiscursus Plus 

Vijf avonden voor een verdieping in de basisoefeningen van het Tibetaanse Boeddhisme vanuit Ligmincha Nederland. Het kan een kennismaking voor je zijn of een verdieping. In de herhaling ontstaat de integratie van deze oefeningen en het dagelijks leven.  

Via het lichaam, de spraak en de geest, vind je de rust, stilte en ruimte. Het vormen deuren om jezelf weer te vinden. Wanneer je dit herkent, rust daar, diep in jezelf, in die plek van onbegrensde ruimte van waaruit je levend wordt, stabiel. In deze heilige plaats die in ieder van ons is. Van hieruit transformeer je iedere pijn-identiteit in zelfloosheid, in openheid en warmte.'  (citaat Tenzin Wangyal Rinpoché) “  

Data: 14, 21, 28 november; 12, 19 december 2017
Tijd: Dinsdagavond, 19.30-21.00 uur
Kosten: € 60,- 

Locatie: Naarderstraat 31d,1251AZ, Laren
Maar je kunt ook thuis via ZOOM meedoen
Begeleiding: Tonny Maas, tel. 035-7130020
Aanmelding Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Informatie: Basiscursus Tibetaanse meditatie
Verdere informatieDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

Oefengroep 

De oefengroep komt eens per maand op vrijdag bij elkaar, en start op 15 september.

Tijd: 13:30 - 17:30 uur
Locatie: Naarderstraat 31d, 1251AZ, Laren 
Begeleiding : Tonny Maas
Aanmelden/contactDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

 

rangzhin laren

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.