Over ons

Deze website van Ligmincha Nederland is tot stand gekomen door studenten van Tenzin Wangyal Rinpoche om de informatie over de oefengroepen, de seminars, retraites, literatuur en het dharma onderricht kenbaar te maken.

Het is het doel van Ligmincha Nederland om de oude Tibetaanse traditie van Yungdrung-Bön voort te laten leven. We willen bijdragen aan het behoud en de verdieping van deze kennis van deze oorspronkelijke cultuur van Tibet, het gedachtengoed, de leringen van de Boeddha en in het bijzonder van de Dzogchen. Dzogchen geeft de weg aan hoe je je eigen ware natuur kunt herkennen.

 

HET BESTUUR 

Voorzitter : Wieger de Leur wieger
Secretaris : Kees Voorhoeve   kees
Penningmeester : Anneke Dekkers  anneke

 

Men kan direct contact opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


DE COÖRDINATOREN
 

Werkgroep Organisatie : Ad interim Anneke Dekkers
Werkgroep Materialen : Erik Robbemont
Werkgroep Beoefening : Erik Robbemont
Werkgroep Winkel : Veronique Leenders
Werkgroep Publiciteit :  

Contact op te nemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


ONDERHOUD WEBSITE


Voor informatie en mededeling over de inhoud en het onderhoud van de website kan contact opgenomen worden via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.